HİKAYEMİZ

BİZİM KIRÇİÇEĞİ

Yıl 1985,aylardan Eylül.
Aydın Karacasu’da doğduk,
İzmir’de üç masayla başladık…

İşin bereketine inandık.
Toprak gibi…
Ektik bitti,
Diktik yeşerdi;
Sarardı biçtik,

Harman oldu başaklar, çeç oldu,
Ambara girdi ambar doldu,
Öğütüldü; un oldu.

Harman çeç’ini aldık, kaldı saman.
Kuzumuza, danamıza yem oldu.
Onlar da beslendi, büyüdü semiz oldu.

Et unla birleşince pide oldu…
Yediğimizden, sunduğumuzdan, kalitemizden emin olmak için
Et parçalama tesisimiz, lojistik merkezimiz kuruldu.

Hijyen planları çıkarıldı, uzman kadrolar oluşturuldu.
Emsalsiz lezzet, güler yüzlü hizmetiyle birleşince,
“Kırçiçeği“ yazıldı, “Bizim Kırçiçeği “diye okundu.

Sizlerle büyüdü…
Sevgiyle büyüttüğünüz Kırçiçeği,15 şubesiyle,
800 çalışanıyla ve siz lezzet aşıklarıyla 35.yılında kocaman bir aile oldu…
Güzel ailemize sevgi ve saygılarımızla…

Kemal İpbaş
Yönetim Kurulu Başkanı